Allectio

Ledarskapsutbildning

Syfte

  • Syftet är att utveckla dig själv och din förmåga att leda andra och att bidra till att stärka och tydliggöra din roll som chef. Du får även verktyg som behövs för att kunna samarbeta med andra personer, vara en god förebild och kunna hantera konflikter och andra svårigheter som kan uppstå på en arbetsplats. Stor vikt i denna utbildning läggs på kommunikation och mellanmänskligt samspel.

Kursplan

Välkommen!

  • Välkommen!
    00:00

Personligt ledarskap
Ett ledarskap baserat på egna värden och utveckling. Flera goda sätta att hålla i samtal, coacha och kommunicera: Motiverande samtal (MI), Coachning med GROW-tekniken och en introduktion i Non Violent Communication (NVC). En introduktion om mångfald och diskriminering.

Inkluderande ledarskap
En sammanfattning av och hänvisning till Arbetsrätt, Arbetsmiljö och Arbetspsykologi. Vilka lagar styr och hur måste man grunda för gott arbete? En genomgång av arbetsplatsens arbete för mångfald och mot diskriminering.

Professionellt ledarskap
En bild av ledarskap som fokuserar på sätt att visa vägen, leda genom förbättringar och framåtanda. En öppenhet, tillit och medarbetarnas välmående ger resultat.

Avslutande uppgift: Ledarskap

Tack för denna tid!

kr3,999.00

Skapad av:

Expressa Utbildningscenter
Expressa Utbildningscenter
Utbildningsföretag

Material:

  • Allt material ingår

Förkunskaper:

  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket.

Målgrupp:

  • För dig som arbetar som chef och ledare eller har intresse av att arbeta inom detta område.